SuperWoman

Hi Nur Farhana , thanks sayang sbb kau sudi terima aku . eh eh dh lama kan kot aku ada hati dgn kau haa skrg bru dpt couple dgn kau kn sygg . Byy , igt tau jgn nak ngada2 gtl. aku tahu hidop kau keliling semua madah lelaki je kn , klu ikotbkn perasaan mmg la aku tak bole tp aku percaye kau syg :) haa lagi satu kan kan , aku wish sgt nk jumpe kauu nak pimpin tgn kau , pelok kau kuat2 , haaa yg lain taknk la sebut hahahaha :p biy syg byyy tauuu , love you moremorebanyakbanyak Lisa Surifana <3

Selamat Hari Ibu ^^

Kecik-2 ibu slaluu pimpin tangan shafiq bile jalan2 kann ? 
ibuuu msti sayanggg shafiq kann ? 
ibu ibuu , ibuu lahh yg palingg baikk dkt duniaa , shafiq dahh tak ade ibuu lain taww , *sbb abahh tak kawen lain lagi HAHA joke2 jee laa . 
pape punn ibu lahh ratu hati kuu , hahaa macam lagu tu kan ? heee :)
ibuuu shafiq syg ibuu taww , ibuu jgn lahhh pergi k :'( 
ibuu shafiqq bnyk buatt salahh dgn ibuu , shafiqq bnyk derhaka dgn ibuu , tapi ibuuu ? 
tapi ibuuu , tetapp syggg dekat shafiq kann ?
skrg shafiq dah besaaa , dulu ibuu pimpin tgn shafiq , tapi skrg shafiq dah maluu plak nak pimpin tgn ibu bile jalan2 , heee alahh biasee laa kann . korangg pon samaa :P heee tapi macamm tak bestt laa kann , klu igt macam tuu :'(
ibu dahh bg makan , minum , pakaiann and wtv sumee nyee untuk shafiq kann ? 
walauupunn bendee tu mahall , ibuu msti bagi kann ? kdg2 shafiq maluuu nk mintak yg mahal2 lagii , shafiq taknak susahh kan ibuuu , shafiq tahu ibu abah keje pagi malam sume untuk kebahagian kitaa
shafiqq sedaaa shafiqq perlu tlg ibuu buatt sume tuu , shafiqq rse shafiqq dah bnyk buat salahh dekat ibuu . 
Shafiqq Mintak Maaf k Ibu . shafiqq tahuu , ibuu msti tak akan bukak blog shafiq sbb ibu nk sentuhh lappy ni punn tak pernah , Heee . 
bytheewayy , SHAFIQ SYG SGT2 DEKAT IBU ! 
shafiq jnji , shafiq tak akan jd orng yg tak berguna nanti k ? heeee insyaalah :D
Selamat Hari Ibu !

Perempuannn -.-

selalu org kait kan pompuan ni GEDIK , tapi tapi mmg ponn. Hahaa byytheewayy not all laa org putehh habakk . Hahaaa yess mmg aku akui laa , mmg ade yg gediikk , aw awww laa kataa kan . hahaa eh ehh ni bukan nk kutuk laa kann , justt nk bg pendaptt . lagi2 ygg minatt dektt mamat ygg TAK sunattt ! Hahaaa nk bagi tahu kee nama dorang ? err err okayy aku snarai kann,  dulu-2 jonas laa kann , lgi2 sape eh ? ahhh si bieber tu , Hahaa tak boleh belahh kot diaa , madaahhh tak igt kee die tuu baru bape belas tahunn , yg makcik2 punn jogett-2 pahal ? hahaa *makcik pompuan kan ? Hahaa . errr eh ehh lagii sape ekk, ermm si mars tuu ? haiyooo , keje main piano je pon nk gedik2 sgt dgn diaa tuu , hahaaa euww :P and last2 dktt mamat2 korea , jepun and wtv laa aku pon tak thu , haha yg pelik nyeee dak2 pompuan kelas akuu tuu dah harok sgt laa kott dgnn mamt2 tu and sampai tido , makan , main , blaja , err macm2 laa sume dgn diaa , sbg buktii , dorangg leh tampal gambaa mamat2 tuu dekatt mejaaa skolaa doranggg , err igt bapak diaa punye meja ka ? cikguu punnn Layannn an je ann . gagaaaa lemak laaa kann , lama2 laki mlayuu aku rase tak lakuuu laa kot , haishh . kemanaa lahhh kann dgn prangai budak2 ni , ehhh tak dapat laaa korangg nk kawen dgnn k-pop k-pop tuuu , nak kee doranggg kawen dgn kau2 ? Hahaaa ofc tak takk kann ? HAHAA okayyy noww , takpayah laa nk agunng kann sgtt dorang tu okayyy , okayy aku layann lagi laa klu minatt diaa tp jgn laa sampai Mimpi Basah pon dgn dorangg laaa kann ? Hahaaa agakk terr lahh ayat akuu , btw justt pandangan akuu :D Chaww ~

Can i get my time ?

kalau lahh akuu ni bolehh ciptaa alatt yg bolehh ulangg masaaa kann , mestii ramaii yg belii , hahaaaa mesti lakuuu kannn , andd tak kire laaa mahal macam manaa pun sumee org msti nakk balik smulaa wktuu duluu . knapee haaa ? bg akuu , akuu da buatt macm2 silappp dgn hidop aku ni . akuu tak tahu laaa ade ke harpn akuu tok ubahh balikk hidop aku , entahh aaa kann . mne lah tahu2 tbe2 ade org ciptaa mesen masaa . woww ! Hahaa msti aku org first beli Teheeeee :DD

Thanks :)

Thanks lahh kann buatt akuu macamm ni , kauu nak aku maaf kan kauu sbb buat aku macamm ni ? 
Hahaa buatt apa nk mintak maaf , salahhh aku pun susaaa kau nk maaf kann . Hahaa weh wehhh okayy lahh , dgn ini nyeee akuu maafkan kauu NFNBS  , hahaaaa dahh dahhh kannn ? okayyy now 0-0 laaa ehh ? ohh tidakk , hahaaa akuu tak akn ganggu lagi hidupp kauuu . okayyy ? tu yangg kau nak kannn . okayyy aku bagii , aku buattt :DD Errr ehhh lupee plakk , aku syg kauu tapi sayang aku tbe2 hilangg dohhh , ni sumee sbb satu pekataan yg kau amik lebeh2 kott bagi akuu , err justt VAVI jee kott ? *dgn takde niatt plakk tuu , sanggop kan kauu ? bytheway happy lahh kauu dgnn org yggg kejaa2 tuuu , si mr gedikkk kau tuu ke kann , sape2 lahhh :)) bythewayyy , ni lasttt lahh aku tuliss untuk kauu okayy ? heeee byebyeee ^^

Bruno Mars

woi woi WANITA yg tegile2 dekat mamatt ni , hahaa . Dokk Dokk diaa handsome ke ? Sumpahhh aku ta sukee langsongg dgn diaa , tapi tapi laguu Grenade diaa tu BEST dohh , Hahaa . btw *aku ta suka dia taw ! Haaaa tuu faktaa okayy , heeee :DD I'm Sorry Mr Bruno Mars ! Hahaaaaaa